Назад| Карикатури Върху какво да разпечатаме? Рамки и размери

Върху какво да разпечатаме? Рамки и размери

Вашата карикатура е готова и сега идва моментът, в които трябва да решите на какво искате да бъде разпечатана.

Разбираме, че това не е лесен избор и затова сме описали и визуализирали вариантите, за да Ви улесним.

А Вие само трябва да изберете този, който най-много отива на Вашата същност.

И ето ги и тях:

 

Рамкиране и печат върху висококачествена хартия -  Вашата карикатура ще бъде разпечатана на висококачествена хартия и доставена в тубус. Може да добавите и луксозна дървена рамка с антирефлексно стъкло. Тогава ще бъде опакована в предпазно фолио. Без значение кой вариант изберете ние Ви гарантираме качество и оригиналност.
Канава - Творбата ще бъде разпечатана върху платно, изрязано до избраният от Вас размер, и внимателно монтиран върху масивна дървена рамка.
Чаша - Карикатурата Ви ще бъде отпечатана на бяла чаша за кафе, изработена от траен керамичен материал. С нея всяко топло кафе или чай ще носи усмивка на притежателя.
Тениска - Изразете индивидуалността си в комфорт и стил със специална ръчно рисувана карикатура върху тениска, предназначена за черно-бял или пълноцветен печат. С нея определено ще се отличите по един оригинален и цветен начин. Носете я с усмивка.
Магнити - Може да разпечатате карикатурата и върху магнити (мин. 25 бр.). Така ще може да ги подарявате на гости при специални събития като балове и сватби, както и да ги раздавате за спомен на приятели, роднини и познати. 
Пъзел - Творбата се разпечатва върху пъзел като може да изберете пъзел с размер А4 (29.9 х 21 см) или пъзел във формата на сърце от 75 части. 
Може да избирате измежду един или няколко варианта.
 
КАКВИ РАЗМЕРИ И ЦВЕТОВЕ РАМКИ ПРЕДЛАГАМЕ?

 


Предимно предлагаме на клиентите бели и черни рамки, тъй като изглеждат най-стилно. Но имаме възможност за индивидуална поръчка на цвят.

Това са тадиционните размери, с които работим. Ако желаете може да изработим рамка спрямо Вашите изисквания за размер и цвят. Срокът на изработка е 2-5 дни.

ИИИ...КАКВО БИ БИЛ ЕДИН ПОДАРЪК БЕЗ ПОДАРЪЧНАТА ОПАКОВКА?

Опаковката е огледало на нашите отношения и начин да изразим чувствата си, които носят цялата положителна гама от емоции, допринасящи за доброто настроение на празнуващият. Докато човека, изразява чувствата си чрез музика, четки или химикалка, опаковката предава своя специален смисъл и емоция по-добре от много думи. Съгласете се, винаги е интересно и приятно да разопаковате подаръчната опаковка. И ако тя е оригинално оформено, тогава се добавя и очакването на нещо магическо и необичайно. Създадете необичайно настроение и накарайте Вашите любими хората да светят от щастие. Повярвайте ни, приятелите и семейството Ви ще оценят това внимание!