🌷Сайтът работи 24/7, направете поръчката сега и ще я обработим на 27.05. Най-ранна възможна дата на доставка - 27.05. (получаване от наш офис)🎨

 
Назад| Карикатури

Запознай се с нас

Вашите идеи оживяват!

Ако можеш да си ги представиш, можем да ги нарисуваме!


Как започна всичко

Как започна всичко

Всяко начало е трудно...


...Но добрите идеи се сбъдват. През 2017 когато стартирахме Caricature24 имахме само това - добра идея. Усмихнати, млади, амбициозни - нашата мечта беше да подаряваме весели емоции и да създаваме страхотни спомени. Днес вече тази мечта е реалност и сме повече от щастливи, че с всяка творба успяваме да подарим частица от нашето слънчево настроение на вас - нашите страхотни клиенти!

Запознай се със своя художник

Запознай се със своя художник

От работилницата

От работилницата

Креативността не може да цъфти между четири сиви стени. Затова и нашата работилница за изкуство е толкова цветна, свежа и вдъхновяваща.

Семейството на Caricature24 е повече от екип - ние сме приятели, които често прекарват време заедно сред природата или на маса с вкусно суши.

Празниците са най-хубави, когато сме заедно

Дори и на най-светлите празници, ние винаги сме заедно и споделяме духа и емоциите като истинско семейство. Да не забравяме и подаръците, които всяка година ни очакват под Коледната елха в офиса.

Празнувай с нас. Изпрати ни CV.

 

Как творим

Нашите карикатури се рисуват на ръка от начало до край. 

Добави рамка или канава за завършена визия на своя подарък.

Довери ни се за всеки детайл от подаръка...дори и опаковането!

Нашите доволни клиенти

Уверете се в нашето качество

Уверете се в нашето качество

Всяка карикатура има история и това я прави различна. За нас творбите са емоция и затова влагаме частица от себе си във всяка една от тях. Ние не пестим време и усилия за да надминем и най-смелите ви очаквания!

За рисуването на карикатура и още нещо

За рисуването на карикатура и още нещо

Ние ще нарисуваме твоята карикатура точно така както си я представяш. Няма идея, която е “прекалено сложна” и неизпълними желания, защото творбите ни се рисуват на ръка. Те не са колажи нито преработени с програма снимки.

Повече от картина на стената

Повече от картина на стената

Твоята дигитална карикатура е много повече от красива картина. Можеш да използваш веселия шарж за покани за сватба, персонализирана чаша, магнит и какво ли още не. Ти избираш!

Какво е важно за нас

Какво е важно за нас

Те избраха нас

Те избраха нас