Назад| Карикатури За Нас

За Нас

Карикатури и Шаржове по поръчка • Caricature24.bg

 

Карикатурата ли окарикатурява карикатуриста или карикатуристът окарикатурява карикатурата?

Казват, че креативните личности са леко чудати. Всъщност може би наистина е така. Всички сме различни и изпълнени с ексцентрични и причудливи идеи. Виждаме възможности навсякъде, а пред творческия ни дух не може да се поставят никакви граници.

Caricature24 е българският свят за арт творби в забавното измерение на карикатурата. Ние изготвяме висококачествени карикатури и шаржове за всеки повод, изцяло по ваше желание. Използваме вашата любима снимка и я превръщаме в произведение на изкуството.  


ВАШАТА ИДЕЯ - НАШЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!


Знаем, че страхотните идеи понякога се изпълняват трудно. Ние - художниците от Caricature24 - приемаме вашето предизвикателство. Нашата цел е да нарисуваме идеята ви, независимо колко сложна ви се струва . Ще й дадем забавен облик и цвят. Така ще може да зарадвате и близки и приятели със страхотен, креативен и изцяло персонализиран подарък.

Няма никакви ограничения! Искате човек с шапка на клоун, яхнал летяща костенурка, която пуши цигара? Защо не? Ние ще го нарисуваме за вас. Предизвикайте ни!

А пък, ако хич не ви се занимава, имаме куп идеи,  от които може да избирате.

Може и да се свържете с нас, за да ви помогнем да избистрите идеята си и да ви насочим със съвети, за да получите карикатура възможно най-близко до това, което желаете.


КАК ГО ПРАВИМ?


Карикатурата е ръчно изработена на дигитален таблет от професионални художници на световно ниво.  Тя е с финни детайли и ярки цветове.

Това, което ни трябва е снимка с добро качество, от която да рисуваме. Съчетаваме вашата идея с въображението на художниците и техния професионализъм. Сега една УСМИВКА! И ето - прекрасна карикатура!

А сега изненадайте с този уникален подарък! Всеки повод е подходящ - рожден ден, сватба, дипломиране, интересна случка, пътешествие или просто забавление.

 Работата ни може да е изпълнена с много усмивки, но гарантираме сериозно отношение и отговорност, когато приемаме вашата поръчка. Може да разчитате на подготвения ни екип и да останете доволни от избора си.